Hakkımızda
"20 Yıldır sizi en ağır şartlarda taşıyoruz."

Demiray Vinç 2000 yılında Denizli’de vinç imalatı konusunda faaliyet göstermek üzere Gürdal Demiray tarafından kurulmuştur. Bugün siz değerli müşterilerimiz sayesinde 2500 m2’lik alanda deneyimli elemanları ile imalatı devam etmektedir.

Demiray Vinç sektöründe geniş ürün yelpazesi ile farklı ihtiyaçlara yanıt verebilecek her türlü ürün ve çözümü sağlamaktadır. Firmamız müşterilerine sadece ürün değil, ihtiyaçlarına uygun çözümleri sağlayan ve kaliteyi en uygun fiyatla müşterilerine ulaştırmayı kendine amaç edinmiştir.

Firmamızın ana prensibi; sürekli gelişmek, gerek tasarımlarımızla, gerek ürün çeşitlerimizle ve gerekse satış sonrası servis hizmetimizle müşterilerimizi en iyi şekilde memnun etmektir. Firmamız konumunu korumak ve geliştirmek için sağladığı lider ürünleri ve hizmetleri eğitimli, üretken ve dürüst bir kadro ile müşterilerine zamanında en iyi şekilde ulaştırmaktır.

Demiray Vinç , müşteri memnuniyeti ve satış sonrası servisi kesintisiz olarak ve yerinde sunmaktadır. Demiray Vinç, müşteri memnuniyeti ve satış sonrası hizmetlerini kendine ilke edinmiş ve bu alandaki çalışmaları ile sektördeki payını sürekli olarak arttırmaktadır. 

Firmamız tecrübeli ve eğitimli bir proje ekibiyle teknik çalışmaya önem vermekte, gelişime ve yeniliklere açık bir yol izlemektedir. Teknolojinin yeni imkanları sürekli olarak üretimine yansımakta olan firmamız bilgisayar destekli tasarım yapmakta imalatlarında teknolojiden yararlanmaktadır.

Demiray Vinç sektöründe yer aldığı günden itibaren verdiği hizmet kalitesini giderek artırmakta ve bu alanda Ar-ge çalışmalarına hız vermektedir. 2000’li yıllardaki teknolojik gelişmelere paralel olarak müşterilerimizin beklenti ve isteklerinin değişiklik gösterdiği günümüzde ne istediğini bilen, kaliteye önem veren, bilinçli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için kaliteyi artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Bize Ulaşın

Demiray Vinç Makina Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti.

Adres : Zafer Mah. 1057 Sok. Merkezefendi / DENİZLİ
Telefon :
0 (258) 372 11 32 - 0 (258) 372 11 78
Faks :(0258) 372 24 45
E-posta:
[email protected]